Paes T prlx.jpg

I Nostri Menu

"Aquae"

menu a base di pesce di lago e di mare

Tavolozza di piccoli assaggi di Lago e mare *

Lake ... and Sea ... small samples of lake and sea fish

 

Spaghettini della tradizione

al ragù di pesce di lago

Our traditional  fresh pasta spaghettini with lake fish ragout

 

Coregone con pomodoro datterino,

capperi di Gargnano  (limonaia Marco S.) e basilico

Perch fish with datterino tomato, Gargnano capers and basil

 

Trancetto di Branzino

gambero marinato agli agrumi

crema di finocchio e patate, fave di cacao *

Slice of sea bass, marinated citrus shrimp,

fennel and potato cream, cocoa beans

Dessert

....................................................................

"Flores"

menu a base di pesce e carne

Capesante scottate crema di lattuga

gocce di zenzero, olio evo del Garda *

Seared scallops on lettuce sauce, Ginger drops

Garda Lake extra virgin olive oil

 

Risotto al limone, gambero marinato

pesto di rucola*

Rice at lemon, marinated prawns and rocket pesto

 

Cannoli con Burrata

pomodorini alle diverse consistenze

e gocce di basilico

Cannoli with Burrata, different cherry tomatoes, textures and drops of basil

 

Petto di Piccione, riduzione al Porto e foie gras *

Pigeon breast, reduction at Porto wine and foie gràs

 

Dessert

 

....................................................................

 

100,00 € a persona

Coperto incluso. Il menu è servito per tutto il tavolo.

Cover charge included. The menu is served all over the table.

 

È possibile scegliere i piatti dal menù singolarmente come proposte alla carta.

You can choose the dishes from the menu individually as a la carte proposal

Antipasti 38,00 € .  Primi 25,00€ .  Secondi 38,00€ . Coperto 8€

 

* Prodotto congelato all’origine.

Product frozen at the origin. 

Cover CV Tortuga sassy sm.jpg

Cantine del Garda:

Provenza . Cà dei Frati . Comincioli . Leali

Olivini . Ottella . Costaripa

 

Cantine Valpolicella:

Dal Forno . Quintarelli . Allegrini . Masi

 

Cantine Piemontesi:

Gaja . Prunotto . Giacosa . Conterno

 

Cantine Toscane:

Bolgari . Biondi Santi . Masseto . Antinori

Cantine Francesi:

Petrus . Chateau Lafitte . Reussec 

Chateau d'Yquem

Spumanti:

Bellavista . Cà del Bosco . Berlucchi

Champagnes:

Philiponnat . Krug . Veuve Cliquot

Ruinart . Dom Perignon . Roederer

Cover CV Tortuga Fr.jpg

Dear Guests, in compliance with theRegulation on Food Information(Reg. UE 1169/2011),we would like to inform

you that we have detailed information on all

the allergens present in thedishes we serve.

 

If you have any food allergies or intolerance,please

contact our staff.

  • Facebook

©2020 by PREGIO di Marco de Santi